mandag den 21. februar 2011

No1 levede op til navnet

Som lovet her en anmeldelse af besøget hos No 1 i Århusgade på Østerbro.

Billederne taler nok for sig selv, men restauranten og ikke mindst den service, de diskede op med, fortjener at få nogle ord med på vejen. Maden var eminent og tjenerne var fantastisk søde! Meget opmærksomme, venlige og smilende og havde den helt rette balance imellem at være til stede, men samtidig lade en sidde og tale sammen.

En super oplevelse og vi har allerede aftalt at skulle tilbage igen i næste uge og prøve en Dagens Ret (som er f.eks moules marinére eller en gastro burger med trøffel fritter)

Til at starte på var der et udvalg af brød, det ene formet som champignons;)Forretten var rimet laks (dvs. sukkersaltet) med pastinakpuré, citroncreme, ørredrogn og pastinakchips. Heeelt fantastisk lækker! Den friske, men også tunge laks spillede perfekt sammen med puréen, den syrlige citroncreme og ørredrognen.Hovedretten var langtidsstegt oksetyndsteg med nødder, sherrysauce mættet med tørrede frugter og pommes duchesse. Eminent og lækkert samspil mellem egentlig ganske almindelige ingredienser, som indgik i en perfekt kombination.


Desserten var ligeså god: Gulerodskage med mascarponeiscreme og appelsin. Yum!

En middag, der kom meget tæt på 6 ud af 6 stjerner. Eneste grund til, at jeg vil "nøjes" med 5 er, at maden kom lige hurtigt nok og restauranten som sådan ikke var det mest romantiske sted. Men skøn oplevelse, vi kommer klart igen inden længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar