tirsdag den 1. marts 2011

Når brormand kommer forbi...

...er det som regel med en eller anden form for mad:D I onsdags var det særligt velkomment, da jeg havde været på kursus hele dagen og ikke gad lave aftensmad. Så dukkede han op med en gryderet med sprængt kalvebryst, som var sprængt i 2 dage, udvandet i 2 timer og braisseret i 10 timer på 80 grader med peberkorn, stjerneanis, spidskommen og kaffebønner (yup, en videnskab og jeg aner ikke, hvordan han gjorde:D Men er sikker på, han gerne vil forklare, hvis det har interesse) I gryderetten var derudover gulerødder, løg, hvidløg, selleri, rosmarin og oliven.

Det blev serveret med bagte løg og brune ris fra Himalaya.Retten ser en smule grynet ud, det er udelukkende pga. jeg var løbet tør for hvedemel og vi derfor måtte jævne med rugmel, ikke helt optimalt. Men det gik ikke ud over smagen, det var stjernegodt! Kødet var super mørt og der var masser af forskellige smagsnuancer og risene var virkelig, virkelig gode! Thumbs up til brormand. Igen-igen.

2 kommentarer:

 1. Sikke da en SKØN og lækker blog I har her. Dejlig mad - jeg vil helt sikkert kigge forbi, hver gang I skriver noget nyt :-)
  Tak for tippet om at kigge forbi....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe.

  Tusind tak for de søde ord! Jeg har fulgt din blog længe efterhånden og er særligt stor fan af din gulerodskage. Dén er blevet bagt mange gange! Og linket til opskriften givet videre, har flere kolleger, som efterfølgende har spurgt hvor opskriften var fra.

  Gode hilsner og god weekend fra Tanja.

  SvarSlet