søndag den 27. februar 2011

Lady og Vagabonden...

Her til aften fik jeg lavet en omgang spaghetti med kødboller. Det er oprindeligt en Jamie Oliver opskrift, som jeg har modereret til både at være lidt mere simpel, samt passe lidt bedre til mine smagsløg;)

Ingredienserne, jeg brugte til kødbollerne, er følgende:
Hakket øko kalve- og svinekød
Hvidløg
Rugmel (i stedet for rasp, jeg forsøger at undgå hvedemel, hvid pasta og sukker for tiden..)
Salt&peber
Oregano
God olivenolie til stegningKødbollerne blev lagt i et ildfast fad skiftevis med hjemmelavet tomatsauce, frisk basilikum, hakket parmesan og bøffelmozzarella og fik en god halv time ved 200 grader. Serveret med fuldkornspasta og dampet broccoli. Havde gjort sig godt med en god Barolo eller anden rødvin, men dels er det jo søndag og dels skal vi drikke bobler i morgen, hvor vi holder (forsinket) Oscaraften. Sidstnævnte fordi min kæreste skal arbejde i morgen og jeg næppe holder mig vågen i nat alligevel.Opskriften kan ses her:1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Senka
  senka@findeopskrifter.dk

  SvarSlet